Munkáink minőségére a kezdetek óta kiemelt figyelmet fordítunk. Hiszünk benne, hogy minőségi tesztelés által megbízható és kifogástalan szoftvereket biztosíthatunk ügyfeleinknek, amelyek hozzájárulnak a vállalkozásunk hírnevének és sikerének építéséhez. Tesztelés szolgáltatásunkkal ügyfeleinket igyekszünk segíteni azzal, hogy korábban láthatóvá válnak a hibák, jelentős költséget csökkentsenek, mindemellett rendszereik maximalis felhasználói élményt nyújtsanak.
Nyári Tamás

Megoldásaink

Manuális tesztelés

Kollégáink sok éves tapasztalatukat felhasználva készítik el a teszteket és garantálják alkalmazása minőségét. Valós környezetben, a felhasználó szerepében helyezkednek el és pozitív és negatív teszteseteken keresztül derítik fel a hibákat a rendszer funkcióiban és felületein.

Automata tesztelés

A minőségellenőrzés folyamatában automatizált eszközök végzik el az alkalmazás ellenőrzését. Ezáltal lehetőséget nyújtunk a gyorsabb és hatékonyabb tesztelésre, mivel nagy mennyiségű esetet tudunk feldolgozni.
Az automata teszteket kiemelten javasoljuk manuális regressziós tesztelések kiváltására, ahol a szoftver módosításait automatikusan ellenőrizük az üzletileg elvárt működésnek megfelelően.

Így dolgozunk mi…

Technológiák, melyeket készségszinten használunk…

Ezek az általunk leggyakrabban használt technológiák:

  • Selenium
  • Cucumber
  • Cypress

Projektjeinken a konkrét eszközök, technológiák kiválasztásánál az ügyfél környezetéhez és igényeihez leginkább illeszkedő alkalmazására törekszünk. Folyamatosan teszteljük az új technológiákat azért, hogy a legjobbakat és legmegbízhatóbbakat projekten is alkalmazzuk.

Van megoldásra váró feladata?

Sokévnyi tapasztalatunk van vállalati rendszerek fejlesztésében mind Magyarországon, mind a régióban. Szenvedélyünk a fejlesztés!