Csatlakozz hozzánk

Dolgozz komplex nagyvállalati projekteken, barátságos kisvállalati környezetben

Fontos számunkra…

Szakmai közösség vagyunk, akik igényesek a munkájukra és jól érzik magukat együtt akár munka után is.

R

Szakmaiság

A dinamikus fejlődés nemcsak az informatika világára jellemző, hanem az abban dolgozókra is. Az Atollnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kollégáink szakmailag is lépést tartsanak a változással.

Elhivatottság

Az évek során számos változatos feladattal találtuk szembe magunkat. Egy dolog volt mindig biztos, az pedig a szakmánk (és persze a sör) iránti szeretet.

Közösség

Nálunk nem nő fű az iroda falán és kutyák sem szaladgálnak körülöttünk, sőt még keményen is dolgozunk. Cserébe a jóhangulat garantált. Sportolunk, filmezünk, kirándulunk együtt.

Egyensúly

Rugalmas munkaidővel és rendszeres home office lehetőséggel garantáljuk, hogy munkavállalóinknak ne kelljen választani a munka és a magánélet között.

8+1 érv, hogy miért jó nálunk dolgozni

CSALÁDBARÁT

CÉGES CSAPATÉPÍTŐK, UTAZÁSOK

ATOLL KÖNYVTÁR

RUGALMAS MUNKAIDŐ ÉS HOME OFFICE

EXTRA SZABADSÁG

CÉGES MOBILFLOTTA

KÉPZÉSEK, KONFERENCIÁK, SZAKMAI DÉLUTÁNOK

IRODAI XBOX,
BILLIÁRD, DARTS


éshát…MI 🙂

Technológiák, melyekben elmélyítheted nálunk a tudásod

Ezek az általunk leggyakrabban használt technológiák. Projektjeinken a konkrét eszközök, technológiák kiválasztásánál az ügyfél környezetéhez és igényeihez leginkább illeszkedő alkalmazására törekszünk.

  • Frontend technológiák: Angular, JSF, Vaadin, Wicket, Bootstrap​
  • Backend keretrendszerek: Spring, Java EE​
  • Alkalmazás szerverek: IBM Websphere Application Server, Oracle Weblogic Server, Oracle IAS, Oracle GlassFish, Red Hat JBoss
  • RDBMS: Oracle database, Microsoft SQL Server, IBM DB2, MySQL, PostgreSQL​
  • Integráció: Websphere Message Broker, Websphere MQ, Activiti Workflow engine​
  • Dokumentumkezelő: Alfresco
  • DevOps: Linux, Docker, Kubernetes
  • Űrlapgeneráló rendszerek: Form.io, Orbeon Forms​

Folyamatosan teszteljük az új technológiákat és fejlesztési metódusokat azért, hogy a legjobbakat és legmegbízhatóbbakat projekten is alkalmazzuk.

Nyitott pozícióink

 

Szakmai és baráti közösségünkbe folyamatosan keressük azokat az embereket akik szívesen dolgoznak sokszínű feladatokon nagyfokú autonomiával és precizitással. A munkahely nálunk nem csupán egy hely, ahonnan a fizetésünket kapjuk, hanem sokkal több annál. Erre a legjobb bizonyíték a számos 10+ éve itt tevékenykedő munkatársunk.
Mindig örömmel fogadunk okos embereket csapatunkba, így ha az aktuálisan meghirdetett pozícióinkra nem passzolsz, de szívesen megismernél minket és dolgoznál velünk akkor bátran keress meg minket a hr@atollgroup.eu e-mail címen, vagy lépj velünk kapcsolatba a Random okos ember gombra kattintva és győzz meg minket arról, hogy köztünk a helyed! 🙂

Csonka Nikoletta

HR Vezető