Csatlakozz hozzánk

Dolgozz komplex nagyvállalati projekteken, barátságos kisvállalati környezetben

Fontos számunkra…

Szakmai közösség vagyunk, akik igényesek a munkájukra és jól érzik magukat együtt akár munka után is.

R

Szakmaiság

A dinamikus fejlődés nemcsak az informatika világára jellemző, hanem az abban dolgozókra is. Az Atollnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kollégáink szakmailag is lépést tartsanak a változással.

Elhivatottság

Az évek során számos változatos feladattal találtuk szembe magunkat. Egy dolog volt mindig biztos, az pedig a szakmánk (és persze a sör) iránti szeretet.

Közösség

Nálunk nem nő fű az iroda falán és kutyák sem szaladgálnak körülöttünk, sőt még keményen is dolgozunk. Cserébe a jóhangulat garantált. Sportolunk, filmezünk, kirándulunk együtt.

Egyensúly

Rugalmas munkaidővel és rendszeres home office lehetőséggel garantáljuk, hogy munkavállalóinknak ne kelljen választani a munka és a magánélet között.

8+1 érv, hogy miért jó nálunk dolgozni

CSALÁDBARÁT

CÉGES CSAPATÉPÍTŐK, UTAZÁSOK

ATOLL KÖNYVTÁR

TÁVOLI MUNKAVÉGZÉS

RUGALMAS MUNKAIDŐ

CÉGES MOBILFLOTTA

KÉPZÉSEK, KONFERENCIÁK, SZAKMAI DÉLUTÁNOK

IRODAI XBOX,
BILLIÁRD, DARTS


éshát…MI 🙂

Technológiák, melyekben elmélyítheted nálunk a tudásod

Ezek az általunk leggyakrabban használt technológiák. Projektjeinken a konkrét eszközök, technológiák kiválasztásánál az ügyfél környezetéhez és igényeihez leginkább illeszkedő alkalmazására törekszünk.

  • Frontend technológiák: Angular, JSF, Vaadin, Wicket, Bootstrap​
  • Backend keretrendszerek: Spring, Java EE​
  • Alkalmazás szerverek: IBM Websphere Application Server, Oracle Weblogic Server, Oracle IAS, Oracle GlassFish, Red Hat JBoss
  • RDBMS: Oracle database, Microsoft SQL Server, IBM DB2, MySQL, PostgreSQL​
  • Integráció: Websphere Message Broker, Websphere MQ, Activiti Workflow engine​
  • Dokumentumkezelő: Alfresco
  • DevOps: Linux, Docker, Kubernetes
  • Űrlapgeneráló rendszerek: Form.io, Orbeon Forms​

Folyamatosan teszteljük az új technológiákat és fejlesztési metódusokat azért, hogy a legjobbakat és legmegbízhatóbbakat projekten is alkalmazzuk.

Nyitott pozícióink

 

Szakmai és baráti közösségünkbe folyamatosan keressük azokat az embereket akik szívesen dolgoznak sokszínű feladatokon nagyfokú autonomiával és precizitással. A munkahely nálunk nem csupán egy hely, ahonnan a fizetésünket kapjuk, hanem sokkal több annál. Erre a legjobb bizonyíték a számos 10+ éve itt tevékenykedő munkatársunk.
Mindig örömmel fogadunk okos embereket csapatunkba, így ha az aktuálisan meghirdetett pozícióinkra nem passzolsz, de szívesen megismernél minket és dolgoznál velünk akkor bátran keress meg minket itt: https://atollgroup.eu/kapcsolat/, vagy lépj velünk kapcsolatba a Random okos ember gombra kattintva és győzz meg minket arról, hogy köztünk a helyed! 🙂

HR csapat