Ügyfeleink

Az Atoll munkatársaival hosszú évek óta dolgozunk együtt. A csapat tagjai segítőkészek, proaktívak, és közös munka során mindig arra törekszenek, hogy az ügyfél szempontjait figyelembe véve az üzleti folyamatok is maximális hatékonysággal működhessenek.

Albert Renáta

digitális csatorna menedzser, K&H Bank

Világutazók “svájci bicskája” és utazásbiztosítás-kötő alkalmazás egyben iOS és Android mobil platformokra. K&H Biztosító.
Tovább az esettanulmányra…

Olyan portált készítettünk, ahol az ügyfelek játszi könnyedséggel tájékozódhatnak és fizethetnek elő különböző biztosítási termékekre, legyen az CASCO, lakás, vagy utasbiztosítás. K&H Biztosító.
Tovább az esettanulmányra…

A Palo Alto-i székhelyű Cloudera Budapesten nyitotta meg egyik szolgáltatóközpontját. A cég dinamikus növekedése miatt folyamatosan bővíti magyarországi irodáját is, ami a központ után a második legnagyobb a világon. Mi adjuk az IT támogatást ehhez.
Tovább az esettanulmányra…

A hatékony számlázás új dimenziói nyíltak meg a Neckermannál az intelligens BPM rendszer bevezetését követően.
Tovább az esettanulmányra…

Mi fejlesztettük a rendszert, amivel a BNP Paribas Cardif műszaki cikk értékesítő partnerei kiterjesztett garanciát és biztosítást kínálhatnak ügyfeleiknek.
Tovább az esettanulmányra…

 

Az exporttámogatás elbírálásának folyamata az új Mérlegelemző és Adósminősítő alkalmazással az eddiginél gyorsabb és egyszerűbb. Eximbank.
Tovább az esettanulmányra…

Van megoldásra váró feladata?
Lépjen velünk kapcsolatba!

reCAPTCHA is required.
reCAPTCHA is required.