K&H Biztosító - Útitárs mobil alkalmazás

Világutazók “svájci bicskája” és utazásbiztosítás-kötő alkalmazás egyben iOS és Android mobil platformokra. K&H Biztosító, 2014.

Biztosítóként ott akarunk lenni, amikor az ügyfelünk segítségre szorul, legfőképp külföldön. Az Atoll csapata olyan mobil alkalmazást fejlesztett nekünk, ami épp erre tesz minket képessé. A tőlük megszokott profi munkát végeztek.

Nagy Balázs

online marketing menedzser, K&H Biztosító

A feladat

Volt már, hogy elfelejtett biztosítást kötni utazás előtt? Netán szüksége volt a konzulátus elérhetőségére külföldön? A K&H Biztosító segítség akar lenni ügyfeleinek az otthontól távol is. A K&H Útitárssal egy valódi „svájci bicska” mobil alkalmazást szerettek volna ügyfeleik farzsebébe tenni.

A megoldás

A K&H Útitárs iOS és Android app igazi partner a világjáróknak. Megcélozza mind az új utasbiztosítás-kötések eladását egy új csatornán, mind a segítségnyújtást az ügyfélnek. A felhasználók néhány gombnyomással árajánlatot kapnak, amit azonnal el is fogadhatnak. Ezen felül olyan funkciókat is nyújt, mint valutaváltás, iránytű, vagy telefonos segítség.

Igazi útitárs

Nagyobb ügyfél elégedettség

A biztosításon túl, konkrét segítség külföldön.

Biztosítás gombnyomásra

Egy-két kattintás és már kész is.

Van megoldásra váró feladata?

Sokévnyi tapasztalatunk van vállalati rendszerek fejlesztésében mind Magyarországon, mind a régióban. Szenvedélyünk a fejlesztés!