Komplett vállalati architektúra tár azonnal

Kulcsrakész SAMU megoldásunkkal pár órán belül implementáltuk a teljes architektúrát lefedő adatbázist. Rövid testreszabás után a Provident architektjei azonnal munkához kezdhettek. Provident, 2015

A feladat

A Provident rövidtávú személyi kölcsönöket nyújt ügyfelei számára. Folyamatai rendkívül összetettek. A nagyobb működési hatékonyság érdekében „magas szintű” projekttervezés szükséges melynek alapja egy tisztán átlátható architektúra. A Providentnek egy azonnal használatba vehető, közvetlenül az egyedi igényeire szabott alkalmazásra volt szüksége.

A megoldás

A vállalati architektúra feltérképezése után, az architektek a SAMU nyilvántartásába vették az architektúra elemeket és a kapcsolatokat, Közvetlenül az adattárból látványos ábrákon keresztül pillanatok alatt fényt derült és függőségi viszonyokra és ellentmondásokra.

Villámgyors implementálás, kevesebb kockázat

Villámgyors implementálás

Kulcsrakész meta-modellünket a Provident egyedi igényeire szabva pillanatok alatt használatba vette.

 

Egyszerű használat

Az adatok felmérését az architektek közvetlenül az ábrákon végezték el az elemek és a kapcsolatok rögzítésével. A könnyen kezelhető beszédes felületeken a nem IT területen dolgozók is hamar eligazodnak.

Van megoldásra váró feladata?

Nézze meg egy élő bemutatón hogyan szoljálhatja a SAMU az Ön céljait is! Hazai és külföldi projekteken edzett gárdánk sok tapasztalatot szerzett hatékony vállalati architektúra menedzsment gyakorlatok kiépítésében.