Tervezzen egy jobb vállalatot!

A SAMU–val modellezheti a vállalati architektúráját, diagramokon keresztül elemezheti és megtervezheti annak változásait.

Egy jó architektúra ábra többet ér ezer szónál. A SAMU épp ilyen beszédes ábrák segítségével teszi átláthatóvá az összefüggéseket és ad egy könnyen kezelhető komplett platformot a változások tervezéséhez.

Közös nyelv

Építse ki vállalata kollektív architektúra tudásbázisát. Sőt, használja ezt a mindennapi kommunikációban a kollégáival. A letisztult, beszédes ábrák érthetővé teszik a bonyolult problémákat, még a különböző szakmai hátterű munkatársaknak is.

A diagramok gombnyomásra, automatikusan jönnek létre a tárolt adatok alapján, amik ugyanilyen könnyen szerkeszthetők is rajta.

Megalapozott döntések

Az ördög a részletekben rejlik. A SAMU összefoglaló és a kérdéses elemekre fókuszáló diagramjai szempillantás alatt pontosan megmutatják a probléma teret. Használja az architektúra tudást a mindennapi döntésekhez!

Jól tervezett átalakítások

A SAMU egy komplett változástervezési és -követési platformot biztosít, amivel a projektek architektúrára gyakorolt hatásai modellezhetők még a felkészülés szakaszában.

Jelölje ki a módosítandó vagy megszűnő komponenseket, interfészeket, és írja le a létrehozandó újakat ugyanabban a központi architektúra adatbázisban. Mindez csak néhány kattintás és a rendszer még segít is ebben – például a módosításra megjelölt alkalmazás kapcsolódó komponensei szintén megjelennek, hogy ellenőrizze, nem igényelnek –e beavatkozást.

Szupergyors bevezetés és tökéletes rugalmasság

A Samu egy igazi adatbázis alapú alkalmazás. Tapasztalatainkból konfigurációs csomagokat hoztunk létre, melyekkel kulcsrakész megoldást tudunk szállítani pillanatok alatt.

Ezen felül tökéletesen az egyedi igényekre szabható; gyakorlatilag minden paraméterezhető a grafikus felhasználói felületen: a meta-modell, a jelentések, a szimbólumok, a jogosultságok,… – valóban minden.

Projekt architektúra tervezés közösen, grafikusan, egyenesen az adatbázisban

A SAMU által biztosított áttekintő és részletes jelentések szilárd alapot adnak az architektúra tervezési és felügyeleti folyamat döntéseihez. A megalapozott döntések jobb minőségű, megbízhatóbb alkalmazásokhoz és kevesebb működési problémához vezetnek. Nagyon elégedettek vagyunk a SAMU-val és az Atoll támogatásával.

István Maradi

CTIO, Magyar Telekom

Automatikusan generált grafikonok

Az ábrák és a jelentések tartalma dinamikus adatbázis lekérdezések eredményei. Azok megjelenítése a felhasználók által kialakított, futásidőben kiértékelt szabályoktól függnek.

Valódi adatbázis

Az adatbázis struktúrája teljesen testre szabható a felhasználói felületen.

Szuper-gyors bevezetés, nagyfokú rugalmasság

A SAMU a kulcsrakész konfigurációs csomagjainkkal azonnal használatba vehető, emellett tökéletesen egyedi igényekre szabható.

i

Egyszerű Excel importálás, azonnali grafikus megjelenítés

Az adatbevitel történhet a SAMU által generált adatlapokon, de akár nagy mennyiségben Excelből, vagy XML fájlból, továbbá lehetőség van adatok szinkronizálására más rendszerekkel.

Telepített szoftverként vagy felhőszolgáltatásként?

A SAMU egy JAVA alkalmazás, ami minden konfigurációt és adatot egyetlen központi adatbázisban tárol.
A szoftver teljes funkcionalitása elérhető akár felhő szolgáltatásként is.

Telepített szoftver

Házon belül telepítené? Használja ki a SAMU integrációs képességeit.

Felhőszolgáltatás

Mi működtetjük Önnek nagy rendelkezésreállású szervereinken.

Szívesen megnézné működés közben?