Számos transzformációs projektet indítottunk a közelmúltban. Az Atollal közösen kialakított menedzsment gyakorlat értéket teremt a teljes vállalatnak.

Salim Bader Salim Al Mazrui

IT igazgató, Omantel

A SAMU által biztosított áttekintő és részletes jelentések szilárd alapot adnak az architektúra tervezési és felügyeleti folyamat döntéseihez. A megalapozott döntések jobb minőségű, megbízhatóbb alkalmazásokhoz és kevesebb működési problémához vezetnek. Nagyon elégedettek vagyunk a SAMUval és az Atoll támogatásával.

Maradi István

Chief Technology and IT Officer, Magyar Telekom

A SAMU 2006-tól része a mindennapjainknak. A termék és az Atoll rugalmassága kimagasló – gyakorlatilag nem volt olyan igényünk, amire a válasz ne pozitív lett volna.

Fritsch Róbert

IT, BPR és Ingatlangazdálkodási igazgató, Fővárosi Vízművek

A SAMU-val végre kaptak az architektek egy olyan eszközt, amivel a kiterjedt üzleti alkalmazásréteg logikai kapcsolatai kezelhetők: központi, egységes architektúra tárat, melyből minden szükséges nézet, diagram, táblázat, ellenőrző és hatáselemző jelentés könnyedén generálható.

Nacsák Tamás

Enterprise Architect, HP

A SAMU alkalmazás briliáns képességeinek kiaknázásával sikerült teljes kormányzatot átölelő architektúrális képet alkotnunk. Az egyszerű kezelőfelület hatékonyan segíti a logikai elemzéseket és a lehetséges TO-BE architektúrák tervezését.

Omar Salim Al Shanfari

Vezérigazgató-helyettes, Information Technology Authority of the Sultanate of Oman

Szívesen megnézné működés közben?