Cégünk terméke, a SAMU egy olyan alkalmazás, melyben a felhasználók nyilvántarthatják és grafikus diagramokon keresztül elemezhetik, illetve tervezhetik a teljes vállalati architektúrát. A bonyolult összefüggések látványos megjelenítése már önmagában segít megtalálni a javítási lehetőségeket és megteremti az üzleti és IT csoportok hatékony kommunikációját.

„A SAMU-t már a kezdetektől egy igazi architektúra menedzsment eszköznek szántuk, ami teljesen rugalmas meta-modellezést kínál, szabadon definiálható nézetekkel. A rendszer képes automatikus áttekintő ábrákat generálni, melyen a felhasználók lefúrhatnak a kívánt részletekbe. A SAMU-val nem csak a jelen architektúrája modellezhető, de az ezt alakító projektek, programok, változások is tervezhetők és kezelhetők.” – mondta Lakhegyi Péter, az Atoll nemzetközi üzletvezetője.

“Örömmel tölt el minket, hogy részt vehettünk a müncheni kutatásban, különösen most, mikor egyre nagyobb igény mutatkozik a SAMU iránt a német piacon is.”– tette hozzá.

A SAMU elérhető helyi telepítésű hagyományos szoftverként, illetve felhő szolgáltatásként is.

Kérjen személyre szóló bemutatót!

Roth, S.; Zec, M. and Matthes, F.: Enterprise Architecture Visualization Tool Survey 2014. Technical Report, Technische Universität München, 2014. ISBN 3844289380