Transzformációs kezdeményezéseket támogató alkalmazásunk az Ovum, nemzetközi piackutató cég legújabb On the Radar elemzésében.

 “Legyen szó digitális transzformációs kezdeményezésekről, vállalati fúziókról, vagy felvásárlásokról, a vállalatokban végbemenő folyamatok okozta architektúrális változások ismerete nélkülözhetetlen. Az Atoll SAMU egy komplett változástervezési és – követési platformot biztosít, mellyel a transzformációs projektek architektúrára gyakorolt hatásai modellezhetők. A változásokat folyamatosan szem előtt tartva, a projektek hatékonyan tervezhetőek és irányíthatóak az első pillanattól kezdve.” – összegzi az OVUM.

Atoll SAMU alkalmazásunk a mindennapi döntéshozatali folyamatokat segíti azáltal, hogy rávilágít az IT változtatások esetleges kockázataira. Beszédes ábráival átláthatóvá teszi az összefüggéseket, csökkentve ezzel a kockázatokat, továbbá megteremti a közös nyelvet a különböző szakmai csapatok között.

 

Az Ovum-ról: Vezető piackutató cég, mely kutatásaival főként az IT szektor, telekommunikációs és a média iparágát vizsgálja.

Az Atoll-ról: Tanácsadó cég leányvállalataként, praktikus megoldásainkkal számos vállalati transzformációs projektet vittünk sikerrel véghez. Atoll SAMU alkalmazásunk, egy rugalmas, web-alapú architektúratár, ami látványos ábrákat készít a vállalatok teljes architektúrájáról és modellező eszközt biztosít a kisebb-nagyobb, architektúrát érintő változások tervezéséhez és felügyeletéhez.