Az Atoll informatikai megoldásaival 2001-től támogatja ügyfelei üzleti céljainak elérését. 2003-tól fejlesztjük a piaci igényeknek, az ügyfélvisszajelzéseknek és a trendeknek figyelembevételével, valamint a saját tapasztalatainkra alapozva SAMU nevű vállalati architektúra menedzsment rendszerünket. A SAMU egy gyorsan bevezethető, rendkívül gazdaságos, a felhasználói felületen könnyen a vállalati igényekre szabható szoftvercsomag.

A Gartner nemzetközi elemzőcég folyamatosan figyelemmel követi a vállalati architektúra menedzsment trendeket és az ilyen törekvéseket támogató eszközök piacát. Az Atoll Technologies a projekt végrehajtási képessége és szakmai látásmódjának teljessége alapján bekerült a rangos értékelésbe.*

A termék és szolgáltatásaink minőségének híre hagyományos piacainkon túlról is érdeklődőket vonz, ezért 2013. június 15-től az Atoll Americas –on keresztül a SAMU és szolgáltatásaink immár Észak-Amerikában is elérhetők.

További információért lépjen kapcsolatba velünk a info-americas[kukac]atollgroup.eu címen.

 

*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools, R. Scott Bittler, 31 October 2012.

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.