Idén április 25-27 között  került megrendezésre az OpEx & Process Transformation Week, Londonban. Első kézből ismerkedtünk meg az aktuális vállalati folyamatszervezési és transzformációs gyakorlatok tapasztalataival és a kibontakozódó trendekkel.

A különböző iparágból és földrajzi régiókból érkező résztvevőkkel folytatott beszélgetések számunkra aranyat érnek. SAMU termékünkkel épp az általuk vezetett, az erőforrások hatékonyabb felhasználását célzó és ezért az architektúrát több ponton átalakító transzformációs kezdeményezéseket támogatjuk. Így minden egyedi igény és gyűjtött tapasztalat megismerése hozzájárul ahhoz, hogy még hasznosabb funkciókat fejlesszünk a SAMU-ba.

A SAMU több, mint egy egyszerű architektúra adatbázis – segítségével vállalti architektúrája egészét átláthatja és tervezheti. „Élő” architektúra térképek és a különböző projektek által szállított változások egymásra gyakorolt hatásai vizuálisan megjeleníthetők és kiértékelhetők. A SAMU által készített közérthető ábrákkal és problémára fókuszáló elemzésekkel minőségileg javítható a kommunikáció a különböző területek között.

Lépjen velünk kapcsolatba és tekintse meg a SAMU-t működés közben!

 

 

Atoll Banner