Fejlessze vállalata ügyfélszolgáltatásait SAMU-val! Immáron második alkalommal veszünk részt az idén Orlandóban megrendezésre kerülő Building Business Capabilities üzleti konferencián november 6-10 között.

 

Ma, amikor az ügyfelek újabb és fejlettebb szolgáltatásokért dörömbölnek, a versenyképesség azon múlik, ki milyen gyorsan kombinálja az ötleteket és az erőforrásokat és milyen hamar lép a piacra az új termékkel. Az agilis termékfejlesztéshez agilis IT kell! Együtt képesek a vállalatból valami jobbat, okosabbat, dinamikusabbat varázsolni, ami hamarabb reagál az ügyfél igények változásaira.

A BBC (Building Business Capability) egy olyan egyedülálló konferencia, aminek a központjában a vállalati transzformáció áll, több különböző aspektusból: üzleti elemzés, üzleti architektúra, üzleti folyamatok, szabályozás, döntéshozatal, vállalati stratégiaalkotás és transzformációs stratégiák.

A mi SAMUnk küldetése az, hogy támogassa a vállalatokat a digitális transzformációban, méghozzá agilisan, de célra tartva. A SAMU segít a tisztánlátásban, a függőségek és kockázatok közös kezelésében, ezzel is táplálva a hitet, hogy a változások sikerre vihetők!

„Az ügyfelek és piacok folyamatos mozgásban vannak, amiket a vállalatoknak le kell követniük. A SAMU, és vele a mi küldetésünk az, hogy a változás képessége készségszintre emelkedjen a vállalatban. Remek megbeszéléseink voltak a tavalyi BBC-n, semmi esetre se hagynánk ki az idei konferenciát.” – mondta Lakhegyi Péter, az Atoll üzletfejlesztési vezetője.

 
Péter és Olivér szeretettel várja Önt a 406-os standnál!