Értékeink

Szakmaiság

Kimagasló szaktudás mellett gondosan vezetjük projektjeinket, hogy az Ön igényeit időben és kiváló minőségben teljesítsük.

Élvezettel dolgozunk

…és ez látszik a munkáinkon, illetve a hosszútávú ügyfélkapcsolatainkon is.

Megértjük az üzleti problémákat

Szakértőink átlátják az üzleti igényeket és lefordítják azokat informatikai megoldásokká. Sikerrel támogattuk ügyfeleinket többek között a banki- és biztosítói szektorban, az államigazgatásban, a telekommunikációban és a gyógyszeriparban is.

Tapasztalat

Sok év tapasztalattal a hátunk mögött segítjük ügyfeleinket céljaik elérésében.

Történetünk

Az Atoll Technologies-t 2001-ben alapítottuk, egy tanácsadó cég leányvállalataként. Cégünket azzal a céllal indítottuk, hogy vállalatok részére praktikus és napi működésükhöz illeszkedő informatikai megoldásokat hozzunk létre. Sikerrel támogattunk bankokat és biztosítókat, államigazgatási szervezeteket, telekommunikációs cégeket, de még gyógyszeripari vállalatokat is.

Alkalmazásunk a SAMU, egy rugalmas, web-alapú architektúratár, ami látványos ábrákat készít a vállalatok teljes architektúrájáról és modellező eszközt biztosít a kisebb-nagyobb, architektúrát érintő változások tervezéséhez és felügyeletéhez.

Az Atoll Solution 2009-ben alakult, mely Cloud környezet üzemeltetésével és egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik.

A SAMU 2006-tól része a mindennapjainknak. A termék és az Atoll rugalmassága kimagasló – gyakorlatilag nem volt olyan igényünk, amire a válasz ne pozitív lett volna.

Fritsch Róbert

IT, BPR és Ingatlangazdálkodási igazgató, Fővárosi Vízművek

Üzleti igényekre fejlesztünk

Szoftverfejlesztésre születtünk. Legyen az vállalati nemzetközi CRM, banki- és biztosítói alkalmazás, vagy választási és ügyviteli rendszer – imádjuk a nagy feladatokat.

Architektúra tervezés SAMU-val

A SAMU –val modellezheti a vállalati architektúráját, diagramokon keresztül elemezheti és megtervezheti annak változásait.