Az Atoll Technologies kritikus üzleti rendszerek fejlesztésével szerzett elismerést itthon és külföldön egyaránt. SAMU nevű vállalati architektúra menedzsment termékünket a piacvezető elemző cég, a Gartner, is a legjobbak közt jegyzi.

Vállalatunk nagy figyelmet fordít a Magyarországon tanuló fiatal tehetségek felkutatására és foglalkoztatására. Fontosnak tartjuk, hogy a diákok még egyetemi éveik alatt gyakorlati tapasztalatokra tegyenek szert. Az IBM 48 órás programozói bajnokság szponzoraként és aktív tagjaként több éve keressük és alkalmazzuk a feltörekvő generáció kiválóságait.

Az idei programozó bajnokság november 4-én veszi kezdetét és 48 órán át tart megállás nélkül. A feladat, mint minden évben egy, a valós életből merített konkrét problémának kreatív, egyszersmind működőképes informatikai megoldása lesz.

A Debreceni Egyetem Informatikai Karán rendezett versenyen az első 20 regisztráló csapat indulhat. A háromfős csapatok nevezését szeptember 6-tól, a rendezvény honlapján fogadjuk.