Az év végén a főként tanulásban hátrányos helyzetű gyerekeket segítő Varázskulcs Közösség számára ajánlott fel az Atoll Technologies Zrt. vezetősége anyagi támogatást. A felajánlásból egy csapat gyerek kikapcsolódását és kultúrális programjait tudják biztosítani az ott dolgozók.

 A Közösségről:

Az intézményben 2016 óta tartanak játékos fejlesztő, tanulást segítő foglalkozásokat Pécelen. A gyerekeknek ezen felül kulturális és szabadidős programokat, tábort szerveznek, segítik őket az iskolakezdésben. Az oda járó gyerekeknek tanulmányi eredményük javításában, alapkészségeik megerősítésében, a társadalomba való beilleszkedésben segítenek. Igyekszenek motivációt adni a továbbtanuláshoz, támogatást a közösséghez való erősebb kötődéshez.

“Hálásan köszönjük az Atoll Technologies Zrt. munkatársainak támogatását, amiből a hozzánk járó 20 gyerek számára egy fél napos programot tudunk szervezni. A támogatás egy kulturális programra szóló belépőjegyeket, az útiköltséget és a félnapi étkezést fedezi.”– fejezte ki köszönetét Battai Eszter, a Varázskulcs Közösség alapítója.

A közösség működését nemrégiben a Covid és most a rezsiválság is megnehezíti, így a továbbiakban is örömmel fogadják a támogatást. Arról, hogy hogyan lehet a munkájukat segíteni, itt talál több információt:

https://varazskulcskozosseg.hu/blog/tegyel-a-kiszolgaltatottsag-ellen/