A Signavio a munkatársak kooperációjára építő, vezető üzleti folyamat elemző (Business Process Analysis – BPA) megoldás, mely elérhető SaaS és telepített változatban is. A „BPA mindenkinek” jelmondatú szoftver gyártója német, szingapúri és amerikai irodáiból több, mint 450 ügyfelet szolgál ki a világ minden táján. Az értékes regionális tapasztalatcserén túl a Signavio termékei tökéletes kiegészítői az Atoll SAMU szoftverének.

A Signavioval kötött partneri együttműködésünk által a Gartner Magic Quadrant for EA Tools elemzésében szereplő SAMU termékünk kiegészül egy kiváló BPM komponenssel. Örömmel tekintünk a jövőbeni kooperáció elé a termékfejlesztés, a marketing és a kereskedelem terén.”, mondta Lakhegyi Péter, Atoll nemzetközi üzletvezető.

 
Dr Gero Decker, Signavio ügyvezetője szintén lelkesen üdvözölte cége és az Atoll együttműködését. – „Az Atoll Technologiesben kimagasló EAM szaktudással rendelkező partnert találtunk, melynek sokéves regionális tapasztalatából mi is profitálunk. A jelen partneri megállapodás az EAM stratégiánk kiindulópontja is egyben, ami további termékintegrációkat, illetve új Signavio termékfunkciók kifejlesztését is eredményezi a jövőben.”

Tudjon meg többet a platformról itt, illtve találkozzon a Signavio és az Atoll munkatársaival Budapesti közös rendezvényünkön novemberben!

A Signavioról: A berlini központú szoftvercég webes terméke kiválóan alkalmas folyamatok modellezésre, elemzésre és optimalizálásra, a BPMN 2.0 szabványnak megfelelően. Mint a vállalati folyamatmenedzsment vezető SaaS megoldásszállítója, a Signavio a professzionális BPM szoftverek gazdag funkcionalitását ötvözi a munkatársak produktív együttműködésének támogatásával és kínálja mindezt a felhőben.
 
Az Atoll Technologiesről: Az Atoll web-alapú terméke a SAMU a vállalati architektúra és IT portfolió menedzsment gyakorlatok hatékony támogató eszköze, ami egyedülálló architektúra elemzési, változástervezési és -menedzsment képességeket biztosít a vállalatoknak. Az Atoll kivételes termékével és szakértelmével Kelet-Európa és a Közel-Kelet vezető EAM megoldásszállítója lett.

 

*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools, R. Scott Bittler, 31 October 2012.
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose
.