Hogyan javíthatók a vállalati folyamatok? Megfelelő ezek informatikai támogatása? Milyen informatikai változásokat okoz egy folyamat újraszervezése? Milyen hatással lenne az üzleti célok elérésére egy technológia-frissítés? Hogyan tervezhetők a nagy átalakítások és következményeik?

Szeretettel meghívjuk közös rendezvényünkre, melyen először találkozhat az Atoll és a Signavio egyedülálló integrált vállalati architektúra menedzsment (EAM) – üzleti folyamat elemző (BPA) platformjával. Bemutatjuk a SAMU, a Gartner Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools elemzésbe bekerült termékünk, valamint a Signavio Process Editor, az első, a munkatársak kooperációjára építő BPA eszköz kivételes képességeit, illetve a kettő egységében rejlő lehetőségeket. Ezt követően kollégánk, Róth Zoltán, a 2. Magyar Házisörfőző Verseny abszolút győztese és a Távoli Galaxis nevű sör főzője ad ízletes társat a kötetlen beszélgetéshez.

  • Dátum: 2013. november 19. (kedd)
  • Időpont: 15:00 – 18:30
  • Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás utca 8. (térkép)

Jelentkezzen itt!

EAM és BPA – egy tökéletes csapat

 

A vállalatok összetettsége mind üzleti, mind IT dimenziókban egyre növekszik – szükséges az alapelvek meghatározása és a strukturált gondolkodás. A folyamatokat felügyelő üzleti és azok hatékony támogatásáért felelős IT területek együttműködése új távlatokat nyit a cégek fejlődése előtt.

A magyar Atoll a vállalati architektúra menedzsment (EAM) egyik nemzetközi szinten is vezető megoldásszállítójaként stratégiai partneri kapcsolatot alakított ki a német Signavioval, az üzleti folyamatok elemzésének (BPA) specialistájával. A Signavio Process Editor az első, a munkatársak kooperációjára építő BPA eszköz, ami mind a felhőben, mind saját telepítésben elérhető.

Az Atoll és a német Signavio az EAM-BPA világ legjobb alkalmazásait kombinálva ad integrált platformot az üzleti folyamatok valamint az IT portfolió gazdáinak.

SAMU - Signavio EAM/BPM platform

SAMU – Signavio EAM/BPM platform

 

Tudjon meg többet a megoldásról (PDF)!

*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools, Julie Short, 3 October 2013. Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.