Szent Patrik ünnepe először kapcsolódott össze egy cég és befektető találkozóval március 17-én az Irish-Hungarian Business Circle (IHBC) szervezésében. A szervezet tagjaként az Atoll is részt vett a panelbeszélgetésekben és megosztotta külpiaci tapasztalatait.

Az IHBC már nyolc éve dolgozik azon, hogy az ír-magyar üzleti kapcsolatok megerősödjenek. Ennek volt a Szent Patrik napi üzleti esemény egy újabb mérföldköve.

Európában, az Egyesült Államokban és a Közel-Keleten aktív cégként, az Atollnak fontos a tudás-megosztás és tapasztalatcsere. Ezért tartjuk nélkülözhetetlennek az ilyen szakmai rendezvényeket.

A résztvevő cégvezetők panelbeszélgetés keretein belül vitatták meg az exportra termelő magyar kis- és középvállalatok külpiaci kihívásait.

Nagyon jó kapcsolatot ápolunk számos ír céggel. Úgy érzem, hogy Magyarország és Írország között egyébként is sok a hasonlóság, nemcsak a történelmünk tekintetében, de mindkét ország különös szenvedéllyel bír a sör iránt. Örömmel vettünk részt az IHBC eseményén, ahol nemzetközi szoftverfejlesztési tapasztalataink mellett sörünket is büszkén mutattuk be. – mondta az Atoll értékesítési vezetője, Kocs Olivér.

Kép: Halász Nóra