Az Ománi Telekommunikációs Vállalatnál (Omantel) elért sikereinket követően újabb kimagasló projektet nyert cégünk Ománban. Az Ománi Információ Technológiai Hatóság tendert írt ki egy, az ománi kormányzat architektúra szabványát leképezni és támogatni képes szoftver szállítására, melyen az Atoll Technologies SAMU Repository megoldása lett a befutó.

Az Ománi Információ Technológiai Hatóság küldetése az e.oman stratégia megvalósítása. Az e.oman egy olyan kormányzati program, melynek célja a kormányzati szolgáltatások hatékonyságának javítása, az üzleti vállalkozások tevékenységeinek korszerűsítése, valamint az egyén képességeinek és képzettségének a társadalom elvárásaihoz igazítása. Az e.oman stratégia mentén válik Omán tudásalapú társadalommá.

SAMU Repository termékünk biztosítja a teljes ománi kormányzat architektúra nyilvántartását. Jelentései és képernyői segítenek az egyes szervek saját infrastruktúráinak optimalizálásában, a kormányzati intézmények közötti kooperációs lehetőségek felderítésében, illetve az összkormányzati informatikai projektek koordinálásában