A Gartner Enterprise Architecture Summit a témakör leginkább várt konferenciája. A rendezvényen részt vesznek az EMEA régió számos kis- és nagyvállalatának szakértői, hogy tapasztalatokat és megoldási javaslatokat cseréljenek.

A látogatók idén összefoglalót kaphatak a trendekről, megvitatták az architektúra menedzsment sikerének kulcsmozzanatait, valamint a program sikerének gátjait. A rendezvény kiemelkedő alkalmat nyújtott a tapasztalatcserére.

Cégünk immár tíz éve szállít – a gyakorlatban is jelesre vizsgázott – vállalati architektúra menedzsment megoldásokat. SAMU termékünk, illetve szakmai tudásunk több iparág vállalatait segíti sikeres, az üzleti célokat támogató IT architektúra kialakításában, hazánkban és határainkon túl. Eredményeink a piacvezető Gartner elemző cég érdeklődését is felkeltették és termékünk bekerült a vállalati architektúra menedzsment termékeket vizsgáló Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools* című írásába.

Nagy sikerrel mutatkoztunk be a Gartner EA Summit rendezvény támogatójaként idén május 9-10 között Londonban.

 

*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools, Chris Wilson, Julie Short, 28 October 2010.

The Magic Quadrant is copyrighted 2010 by Gartner, Inc. and is reused with permission. The Magic Quadrant is a graphical representation of a marketplace at and for a specific time period. It depicts Gartner’s analysis of how certain vendors measure against criteria for that marketplace, as defined by Gartner. Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in the Magic Quadrant, and does not advise technology users to select only those vendors placed in the “Leaders” quadrant. The Magic Quadrant is intended solely as a research tool, and is not meant to be a specific guide to action. Gartner disclaims all warranties, express or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Lépjen kapcsolatba velünk kedvezményes jegyekért!

Az esemény weboldala