Az Atoll csapat keze munkáját is dicséri a K&H Digi program keretein belül megújuló biztosítói direkt értékesítési portál. A több évnyi sikeres együttműködésnek köszönhetően a K&H bank ezúttal új termékük, a casco bevezetésével, illetve a biztosítói oldala modernizálásával bízta meg cégünket.
 
A jövőben a casco terméket a bank és biztosító ügyfelei önállóan és a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (KGFB) együtt is meg tudják majd kötni online. A cél egy jobb digitális ügyfélélmény elérése, amihez egyszerű folyamatokon és logikus, kézhez álló felhasználói felületen keresztül vezet az út.

Az Atoll számos hasonló digitális kezdeményezés megvalósításán dolgozik különböző iparágakban, így kollégáinknak sem a digitális transzformáció világa, sem pedig az ezt legjobban kiszolgáló agilis fejlesztés nem volt ismeretlen. A projektcsapat az elmúlt időszakban a KGFB termék kialakítása során szerezett tapasztalatokkal vágott neki a feladatoknak.

A fejlesztést tőlünk Szép Gábor vezette: “Évek óta dolgozunk együtt a K&H munkatársaival, így egy már összeszokott csapatban kezdtük el a munkát. Büszkék vagyunk arra, hogy a KGFB tarifa és a jogszabályi változások ellenére, a tavaly decemberben kitűzött határidőt tartani tudtuk és a feszített tempó ellenére két fejlesztést egyszerre, június 29-én bevezettük”.

Albert Renáta, a portál üzleti felelőse így értékelte a közös munkát:

“A projekt csapata rendkívül keményen dolgozott, különösen a célegyenesben. Kiemelném a külsős partner, az Atoll hozzáállását, amelyet Gábor képviselt és a K&H-n belül is példaértékű.”

A digitális világ fejlődése miatt folyamatosan új technológiákat és módszereket próbálunk ki a magasabb szintű ügyfélélmény elérése érdekében. Minden projektből tanulunk valami újat mind szakmai, technológiai, mind emberi szempontból.

 

Atoll: Az Atoll-nál, a vállalatok napi működéséhez illeszkedő, praktikus informatikai megoldásokat hozunk létre. Sikerrel támogatunk bankokat és biztosítókat, államigazgatási szervezeteket, telekommunikációs cégeket, különös hangsúlyt fektetve a közelmúltban ügyfeleink digitalizációs törekvéseinek támogatására.

K&H Bank: A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.