A vállalati architektúra menedzsment (EAM) és az üzleti folyamatok folyamatos javítása (BPM) több szálon kapcsolódik. Együtt, a két szakterület teljes képet alkothat a vállalat jelenlegi és jövőbeni működéséről és a helyes irányba állíthatja a fejlesztések fókuszát. Az EAM eszközök vezető gyártójaként az Atoll bemutatja SAMU termékét a Signavio Roadshow frankfurti állomásán.

A roadshow több német várost érintve, november 13-án érkezik Frankfurtba, hogy az érdeklődőkkel megismertesse a Signvio Process Editor szoftverét és a jövő innovációinak exkluzív részleteit. Akár most dolgozik egy BPM projekten, akár a tervezés fázisában van, az esemény tökéletes alkalom a Signavio Process Editor és az azt készítő csapat megismerésére.

Megtudhatja, hogyan működik egy professzionális folyamat modellezési gyakorlat és igazi bónuszként a BPM kapcsolódó területeiről is értékes információt kaphat.

A rendezvényen találkozhat szaktársaival más iparágakból, a Signavio és az Atoll munkatársaival. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, regisztráljon most emailben!

Hol és mikor?
Frankfurt am Main:
2013 november 13., 3pm – 5.30pm, Mövenpick Hotel Frankfurt CityInformációt a Signavio Roadshow további állomásairól itt talál.

Tudjon meg többet a megoldásról!