A novemberben indult kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (KGFB) kampányban leadott megrendelések alapján, az új kötések mintegy kétharmadát első helyen a K&H, másodikként az Allianz majd az Union viszi. – derült ki az online biztosításközvetítő, a Netrisk.hu közleményéből. Az Atoll által fejlesztett rendszer idén is állta a sarat.

A piacvezető K&H bank többcsatornás KGFB szerződéskötéseinek informatikai hátterét több, mint tíz éve biztosítja az Atoll csapata. Legyen szó a bankfióki dolgozók, alkuszok vagy a magánszemélyek szerződéskötési felületéről, az általunk szállított alkalmazás szolgálja ki. Tisztán látszik, hogy egyre nagyobb igény van a korszerű, megbízható biztosítói megoldásokra, ugyanis a Netrisk.hu adataiból az is kiderül, hogy az autósok akár a szerződéskötés, akár a befizetés módját illetően már nem a hagyományos csatornákat választják, hanem inkább az internetet.

Rendkívül kemény időszak áll mögöttünk. Az ügyfelek partnerünket idén az év biztosítójának választották Magyarországon, így a KGFB-s projekteken is csak hibátlan, ügyfélbarát munkát adhatunk ki a kezünkből. A biztosító sikerét így mi is saját sikerünkként éljük meg.” – értékelte a közös munkát Bacskai János az Atoll projektvezetője.

Atoll: Az Atoll-nál, a vállalatok napi működéséhez illeszkedő, praktikus informatikai megoldásokat hozunk létre. Sikerrel támogatunk bankokat és biztosítókat, államigazgatási szervezeteket, telekommunikációs cégeket, különös hangsúlyt fektetve a közelmúltban ügyfeleink digitalizációs törekvéseinek támogatására.

K&H Bank: A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.