Megismerkedne sikeres vállalati tartalomkezelési példákkal?
Tapasztalatot cserélne másokkal?

 

Szeretettel meghívjuk Önt a magyarországi IBM ECM felhasználók üzleti reggelijére, melyet 2016.06.02-án az IBM Magyarországi Kft-vel és az Avnet Technology Solutions Kft-vel közösen rendezünk meg az Avnet budapesti központjában.

Megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítunk!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

Program:

2015 után, immáron másodszor megrendezésre kerülő rendezvényen egy szakmai előadássorozat és kötetlen beszélgetés erejéig összegyűjtjük az IBM vállalati tartalomkezelő (ECM) szoftvereinek felhasználóit.

A reggelin a folyamatosan új kihívások és projektek előtt álló IT szakemberek és döntéshozók első kézből értesülhetnek arról, hogy mások hogyan válaszoltak ezekre. Remek lehetőség ez olyan cégek számára is, akik ECM projekt indítását fontolgatják.

A felhasználók mellett az eseményen részt vesznek az IBM, az Avnet és az Atoll ECM szakértői is, akik a projektek tapasztalatairól, valamint az IBM ECM portfolió újdonságairól számolnak be.
08:40 – Érkezés, regisztráció, reggeli
09:00 – Megnyitó (Holderith József – IBM; Kungler Zoltán – Avnet; Bartha Tamás – Atoll)
09:20 – Intelligens Digitalizálás IBM DataCap és IBM FileNet segítségével (Bartha Tamás – Atoll)
10:05 – Adatkinyerés COLD riportokból DataWatch Report Miner Server segítségével (Bartha Tamás – Atoll)
10:45 – Kávészünet
11:00 – Adat-életciklus kezelés IBM StoredIQ (Holderith József – IBM)
11:30 – Kötetlen beszélgetés

Helyszín:
Avnet Technology Solutions Kft. (1117 Budapest, Budafoki út 91-93.)

 

Jöjjön el, szeretettel várjuk!

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb május 31-ig az alábbi linken jelezze!

 

Az Atollról: Az Atoll-nál, a vállalatok napi működéséhez illeszkedő, praktikus informatikai megoldásokat hozunk létre. Sikerrel támogatunk bankokat és biztosítókat, államigazgatási szervezeteket, telekommunikációs cégeket, de még gyógyszeripari vállalatokat is. ECM szakértőink terveztek, építettek, integráltak és migráltak már nagyvállalati dokumentumkezelő és workflow rendszereket, illetve fejlesztettek kapcsolódó megoldásokat. Az Atoll ECM megoldásiról bővebben itt olvashat.