Néhány héttel az Irma hurrikán pusztítása után került megrendezésre az idei BBC konferencia Orlandoban. Az Atoll csapata úgy döntött, hogy ezúttal a konferencia részvételéhez szükséges technikai eszközöket egy számára fontos célért munkálkodó intézmény számára ajánlja fel.

A 2017 szeptemberében pusztító Irma az Atlanti-óceánon dúló hurikánok eddigi egyik legerősebbike volt. Több szigetet érintett a Karib-tenger északi térségében és óriási pusztítást végzett a vihar Floridában is.

Cégünk második éve vesz részt a BBC konferenciáján. Általában bérelni szoktuk a berendezéseket, de ezúttal másképp szerettünk volna tenni.
Idén megvettük és a rendezvényt követően felajánlottuk az eszközöket az Orlandoban működő Mákvirág Óvoda és Kisiskola számára.

„Valójában ez egy apró ajándék, viszont tényleg szerettünk volna vele segíteni ott, ahol szükség van rá. Mindenképpen egy olyan szervezetet kerestünk, akik a helyi közösségért munkálkodnak és örömmel fogják használni az ajándékot a mindennapokban is. A képeket nézegetve a Mákvirágok gyermekeinél a legjobb helyen lesz a televízió. 🙂 ” – mesélte Csonka Niki, az Atoll munkatársa.

 
Találkozzunk jövőre is Orlandoban!