Megkétszerezve a tavalyi rendezvény látogatottságát, több mint 150 érdeklődő részvételével nyitotta meg kapuit a második lengyel IT Architektúra Fórum. A konferencia az IDG Poland szervezésében, az Atoll Technologies, Architecting the Enterprise és Gtech cégek támogatása mellett zajlott.

Az egész napos eseményen a főként IT vezetőkből és üzleti elemzőkből álló résztvevők betekintést nyerhettek a vállalati architektúra menedzsment gyakorlati bevezetésének fortélyaiba és kihívásaiba. Ezen túl a rendezvény alkalmat adott a nyílt eszme- és tapasztalatcserére.

2012-ben a legtöbbeket a vállalati architektúra menedzsment üzleti aspektusai érdekelték. Számos kérdés érkezett arról, hogy mely üzleti környezet és vállalati kondíciók esetén van igazán szükség az architektúra tudatos építésére és felügyeletére.

Az előadók és panelbeszélgetések résztvevői között volt Jungbauer József (Atoll Technologies), Veres Márton (Atoll Technologies), Andrew Bragun (BZ WBK), Zbigniew Brzozowski (Gtech), Jaroslaw Dabrowski (Gtech), Raphael Jablonka (Architecting the Enterprise), Krzysztof Jakubowski (Deloitte Consulting), Adam Koszlajda (PwC Poland), John Macherzyński (Microsoft), Ewa Majkowska (General Insurance), Piotr Piskorski (Nordea), Maciej Weather (Polish Society of Architects), Marek Rzewuski (Computerworld), Assoc.  Eng.  Andrzej Sobczak (School of Economics in Warsaw), Joseph Sulwiński (Ernst & Young), Christopher Swaczyński (Ernst & Young).

Várjuk kedves lengyel kollégáinkat 2013-ban is!