Tizenhat facsemete elültetésére került sor Az Atoll Technologies Kft. felajánlásának köszönhetően a káposztásmegyeri Homoktövis Bölcsőde udvarán. A cég munkatársai a 10 Millió Fa civil szervezet káposztásmegyeri csapatával összefogásban május 14-én pár óra alatt egy élhetőbb és barátságosabb bölcsődeudvar kialakításához járult hozzá.

A 10 millió Fa szervezete 2019 óta folyamatosan növekvő számú helyen, kisvárosban, falun, megyeszékhelyeken, fővárosi kerületekben működik. A munkákat erdészből, kertészből, ökológusból álló központi szakértői csapat segíti, és sok esetben a helyi közösségek  lakossága is dolgozik az ültetéseken. Így történt ez a Homoktövis Bölcsőde udvarán megejtett tavaszi munkálatok során is. Számos káposztásmegyeri lakos időt, energiát nem sajnálva ragadt ásót és az Atoll önkéntes munkatársaival járult hozzá egy élhetőbb környezet kialakításához.

“Informatikai cégként igyekszünk kivenni a részünket a környezetvédelemért vívott harcban. A mindennapi odafigyelésen túl évente szervezünk egy közösségi napot amikor kollégáink dedikáltan egy környezetvédelemmel kapcsolatos feladaton önkénteskedhetnek. A pandémia ellenére öröm volt látni, hogy munkatársaink nagy része ezúttal is készségesen vett részt az faültetésen. Bízunk benne, hogy az általunk elültett fák sokáig díszitik majd az intézmény udvarát.” – mesélte Juhász Imre az Atoll Technologies Kft. ügyvezetője.

Az Atoll Technolgies Kft. munkatársai a 10MillióFa önkénteseivel fákat ültetnek a Homoktövis Bölcsőde udvarán.