Megismerkedne sikeres vállalati tartalomkezelési példákkal?
Tapasztalatot cserélne másokkal?

Szeretettel meghívjuk Önt a magyarországi IBM ECM felhasználók üzleti reggelijére, melyet 2015.11.23-án az IBM Magyarországi Kft-vel közösen rendezünk a budapesti Danubius Hotel Héliában.

Megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítunk!

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Program
A hagyományteremtőnek szánt rendezvényen egy szakmai előadássorozat és kötetlen beszélgetés erejéig összegyűjtjük az IBM vállalati tartalomkezelő (ECM) szoftvereinek felhasználóit.

A rendezvényen a folyamatosan új kihívások és projektek előtt álló IT szakemberek és döntéshozók első kézből értesülhetnek arról, hogy mások hogyan válaszoltak ezekre. Remek lehetőség ez olyan cégek számára is, akik ECM projekt indítását fontolgatják.

A felhasználók mellett a reggelin részt vesznek az IBM és az Atoll ECM szakértői is, akik a projektek tapasztalatairól, valamint az IBM ECM portfolió újdonságairól számolnak be.

08:40 – 09:00 – Érkezés, regisztráció
09:00 – 09:20 – Megnyitó (Holderith József – IBM; Bartha Tamás – Atoll)
09:20 – 10:00 – Ügyféldosszié és központi nyomtatás FileNet alapokon (Reszegi Mária – ONYF)
10:05 – 10:45 – Válogatott IBM ECM projekttanulmányok (Bartha Tamás – Atoll)
10:50 – 11:30 – IBM StoredIQ (Pavel Treskin – IBM UK)
11:30 – 12:00 – Kötetlen beszélgetés

Részvételi szándékát itt jelezheti: https://atollgroup.eu/kapcsolat/!

Az Atollról: Az Atoll-nál, a vállalatok napi működéséhez illeszkedő, praktikus informatikai megoldásokat hozunk létre. Sikerrel támogatunk bankokat és biztosítókat, államigazgatási szervezeteket, telekommunikációs cégeket, de még gyógyszeripari vállalatokat is. ECM szakértőink terveztek, építettek, integráltak és migráltak már nagyvállalati dokumentumkezelő és workflow rendszereket, illetve fejlesztettek kapcsolódó megoldásokat.