Híreink

SAMU a BBC konferencián Orlandóban

SAMU a BBC konferencián Orlandóban

Immáron második alkalommal vesz részt az Atoll, az idén Orlandóban megrendezésre kerülő Building Business Capabilities üzleti konferenciáján november 6-10 között. Találkozzunk ott!

Az Atoll az IHBC üzleti eseményén

Európában, az Egyesült Államokban és a Közel-Keleten aktív cégként, az Atollnak fontos a tudás-megosztás és tapasztalatcsere. A szervezet tagjaként az mi is részt vettünk a Szent Patrik ünnepe alkalmából március 17-én szervezett cég és befektető találkozón.

ECM szakértőket keresünk!  – Csatlakozz csapatunkhoz!

ECM szakértőket keresünk! – Csatlakozz csapatunkhoz!

Az Atoll csapatát olyan innovatív fejlesztők és szakértők alkotják, akik naprakész tudásukkal üzletkritikus rendszereket fejlesztenek magyarországi és nemzetközi ügyfeleknek egyaránt. Nyitott, önállóan és csapatban is hatékonyan dolgozó, kreatív emberek alkotják a...

Alkalmazás üzemeltetőket keresünk – Csatlakozz csapatunkhoz!

Alkalmazás üzemeltetőket keresünk – Csatlakozz csapatunkhoz!

Az Atoll csapatát olyan innovatív fiatal fejlesztők és szakértők alkotják, akik naprakész tudásukkal üzletkritikus rendszereket fejlesztenek magyarországi és nemzetközi ügyfeleknek egyaránt. Csatlakozz hozzánk Alkalmazás üzemeltetőként!

JAVA fejlesztőket keresünk – jelentkezz most!

JAVA fejlesztőket keresünk – jelentkezz most!

Az Atoll csapatát olyan innovatív fiatal fejlesztők és szakértők alkotják, akik naprakész tudásukkal üzletkritikus rendszereket fejlesztenek magyarországi és nemzetközi ügyfeleknek egyaránt. Csatlakozz hozzánk Junior/Senior Java (JEE) fejlesztőként!

Atoll SAMU az OVUM radarján

Atoll SAMU az OVUM radarján

Transzformációs kezdeményezéseket támogató alkalmazásunk az Ovum, nemzetközi piackutató cég legújabb On the Radar elemzésében.